Bänditoiminta / bändikämpät

Kulttuuriareena koordinoi nuorille suunnattuja bändikämppiä Kuopiossa, niistä vastaa nuorisonohjaaja Jarkki Pöyhönen. Myös Kulttuuriareenalta löytyy bändikämppä soittimineen.

Tuemme alueen nuoria bändejä myös järjestämällä keikkoja yhdessä nuorten kanssa, samoin muu tarpeellinen neuvonta on osa toimintaamme.

Hae avustusta bändillesi – Vesku Toivasen muistoraha > lue lisää sivun lopusta.

Bändikämpät

Kuopion kaupungin nuorisopalvelut tukee nuoria musiikin harrastajia tarjoamalla heille maksuttomia treenitiloja, bändikämppiä. Vuositasolla tiloissamme treenaa noin 40-50 bändiä. Bändikämpät on tarkoitettu nuorille soittajille.

Bändikämpät nuorisotaloilla

Petosen, Jynkän ja Neulamäen nuorisotaloissa on pieniä bändikämppiä, samoin Kulttuuriareena 44:ssa. Näissä tiloissa on soittovehkeet valmiina eli rummut, laulukamat, kitara ja basso vahvistimineen. Kulttuuriareena 44:ssa sekä Petosella on myös kosketinsoitin.

Vuorot ovat pääsääntöisesti nuorisotalojen aukioloaikoina. Niihin haetaan toukokuussa, ja vuorot jaetaan syyskuusta toukokuun loppuun, toimintakauden ajaksi. Vuoroja kannattaa tiedustella myös pitkin vuotta, peruutuksia ja tyhjiä vuoroja saattaa löytyä.

Tiedustelut :
Kulttuuriareena 44 puh. 044-7182678, kulttuuriareena44(at)kuopio.fi
Jynkän Monari p. 044-7182686, monari(at)kuopio.fi
Neulamäen nuorisotila p.  044-7182692. ryto(at)kuopio.fi

Bändikämpät muualla

Hannes Kolehmaisen kadulla on Bändikeskus eli 5-7 bändikämppää hieman edistyneemmille nuorille bändeille. Retkeilijäntien  väestönsuojien yhteydessä on myös bändikämppiä. Nämä kämpät ovat edistyneemmille, ja niissä ei ole soittimia tms. valmiina. Kämpät toimivat avaimet käteen – periaatteella. Näihin kämppiin hakuaika on toukokuun aikana. Vuorot/kämpät annetaan vuodeksi kerrallaan.

Tiedustelut :
Kulttuuriareena 44
puh 044-7182678   (nuorisonohjaaja Jarkki Pöyhönen
e-mail : kulttuuriareena44(at)kuopio.fi

Bändikämpistä on Kuopiossa pulaa. Kannattaa olla aktiivinen ja kysellä erilaisia varastoja, vapaita teollisuuskiinteistöjä tai vuokrahuoneistoja vapailta markkinoilta.

Bändikämppien haku (muut tilat)

Kuopion kaupungin nuorisopalveluiden hallinnoimat bändikämpät
ajalle 1.8.2019 – 31.7.2020

Hannes Kolehmaisen kadun bändikeskuksen ja Retkeilijäntien  väestönsuojien bändikämpät ovat haussa 31.5.2019 saakka. Vapaamuotoinen hakemus toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen  kulttuuriareena44@kuopio.fi

Etusijalla ovat kuopiolaiset 18-25 vuotiaat nuoret.

Bändikämppien jako- ja infotilaisuus on ti 11.6.19 klo 17  Kulttuuriareena 44:lla. Edellytämme että tilaisuudessa on vähintään yksi jäsen paikalla niistä bändeistä, joille bändikämppä on myönnetty.
Tätä ennen luonnollisesti hakijoille ilmoitetaan ketkä ovat bändikämpän saaneet.

Hakemuksessa pitää mainita ainakin seuraavat tiedot:

1. Bändin nimi / yksittäisen soittajan nimi ja genre 2. Bändin yhteyshenkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero,  3. Kaikkien bändin jäsenten nimet, iät, paikkakunnat ja mitä kukin soittaa 4. Missä treenaatte nyt ja kuinka usein 5. Kauanko olette soittaneet yhdessä 6. Jos haluatte isoon kämppään, mahdollisen ”kaveribändin” nimi, jonka kanssa jakaisitte kämpän 7. Mistä erityisesti toivotte kämppää 8. Bändin tulevaisuuden tavoitteet ja muuta tietoa, miksi juuri te olisitte oikeutettuja saamaan kämpän.

Lisätiedot : Kulttuuriareena 44, puh.  044 7182678  / kulttuuriareena44(at)kuopio.fi

Bändikämppien haku (nuorisotalot)

Ohjeet ja lomakkeet löytyvät täältä. Haku pääsääntöisesti toukokuun loppuun mennessä. Vuoroja voi tiedustella myös pitkin toimintakautta. Jokainen nuorisotalo päättää omaista vuoroistaan ja muista toimintaan liittyvistä asioista itse.

Lisätiedot nuorisotaloilta.

päivitetty 27.5.19

______________________________________________________________________________

LAHJOITUS KUOPIOLAISEN BÄNDITOIMINNAN TUKEMISEEN / VESA TOIVASEN MUISTOKONSERTTI


HAKULOMAKE

Bändit voivat hakea avustusta, jolla tuetaan bändien urakehitystä markkinoinnin keinoin esim. demot, videot, valokuvat. Tukea haetaan tällä lomakkeella jossa tulee kuvata bändin toimintaa ja suunnitelma avustuksen käytöstä.

Hakemuksen yhteydessä tulee eritellä, mihin tarkoitukseen avustusta haetaan (menot) sekä muut mahdolliset olemassa olevat rahoitukset. Ennen anomuksen jättämistä on suotavaa olla yhteydessä nuorisonohjaaja Sakari Hietalaan (puh. 044 718 2688, sakari.hietala@kuopio.fi). Yhteydenotto selkiinnyttää/nopeuttaa hankkeen käsittelyä ja päätöksentekoa.

Myönnetty avustus palautetaan, jos hanke ei toteudu tai jos tukea käytetään muuhun kuin anottuun tarkoitukseen. Hakijan tulee pyydettäessä antaa viranhaltijalle tämän tarpeelliseksi katsomia lisätietoja hankkeesta. Kuluselvitys on tehtävä viimeistään yhden (1) kuukauden kuluessa tilaisuuden, tapahtuman tms. toteutumisesta. Tuen saanti edellyttää tiliselvitystä sekä kopioita maksetuista laskutositteista. Hankkeen talousarvio (erillinen liite tarvittaessa, täytä huolellisesti).

Lataa, täytä ja tulosta hakulomake tästä:

vesatoivanen_hakulomake_30102017.rtf

vesatoivanen_hakulomake_30102017.pdf