Info tapahtumajärjestäjille

Tekniikka ajoissa

Mikäli tarvitset talon tekniikkaa, ota välittömästi varauksesi tehtyäsi yhteyttä Musapajaan ja sovi palveluista. Tämä koskee esim. ääni – ja valolaitteita ja niiden käyttöä, katsomon tai lavan pystytystä, tanssimattojen, datatykin, valkokankaan tai tuolien laittoa jne. Yhteystiedot: Jani Koponen 0440 225 869 tai jani.koponen@tukevasaatio.fi

Jos teillä on oma tekniikka tai muualta hankittu, on silti hyvä käydä dialogia musapajan kanssa esimerkiksi trussien tai himmentimien käytöstä.

Sähköinen tilavaraus

Jokaisesta tilavarauksesta tulisi tehdä tilavarauslomakkeella tehty varaus, jotta saamme tarpeelliset tiedot sekä mahdollisen laskutusosoitteen. Pelkkä puhelimella/paikan päällä tehty varaus ei siis riitä.

Ilmoitus tapahtumakalenteriin

Tee tällä lomakkeella kätevästi ilmoitus tapahtumakalenteriimme. Lisää mielellään kuva (suositus 150-900 kt, jpeg)
Tapahtumakalenteri on vain Kulttuuriareenan tiloissa järjestettäville tapahtumille.

Käytännön asiat

Käy henkilökohtaisesti hyvissä ajoin ennen tapahtumaasi paikan päällä sopimassa käytännön järjestelyistä Kulttuuriareenan henkilökunnan kanssa. Henkilökunta perehdyttää sinut samalla mm. seuraaviin asioihin: hälytykset, valot, vessat, pukuhuoneet, siivous/siivousvälineet, lisäpaperit, kiinteistönhuollon päivystysnumero, pysäköinti, ea-pakkaus, huonekalut, roska-astiat/roskakatos jne. Mikäli käytätte keittiötä, pitää sitä käyttävän vastuuhenkilön olla mukana perehdytyksessä. Samalla käynnillä voitte kuitata myös talon avaimet itsellenne.

Palaute ja kävijämäärä

Toimintamme ja palveluittemme kehittämisen kannalta olisi hyvä, että antaisitte palautetta tapahtumanne onnistumista ja/tai epäonnistumisista. Palautteen voi lähettää osoitteeseen kulttuuriareena44@kuopio.fi

Tilastoimme talon käyttötunnit ja kävijämäärät jotta toimintamme voisi edelleen jatkua laadukkaana. Ilmoitathan palautteen ohella  : 1) käyttämänne tunnit sekä  2) tapahtumanne kävijämäärän; yli 29 – vuotiaat ja alle 29 – vuotiaat.

Ilmoitus yleisötilaisuudesta poliisille

Lue Poliisi_Yleisotilaisuusohje_2016 (1)   ohjeistus ja arvioi edellyttääkö tapahtuma ilmoitusta poliisille.

Tarvittaessa voit kysyä asiasta Kulttuuriareenan henkilökunnalta, jolta saat myös tarvittaessa pelastussuunnitelman.