Taidetyöpajat

Kulttuuriareenan taidepajat

Taidepajat pamauttavat tiskiin teatteria ja kädentaitoja. Haemme koululaisia lähikouluistamme Haapaniemeltä, Hatsalasta, Minna Canthin koulusta, Steiner-koulusta sekä Snellmanin koulusta. Taidepajoissa voi ilmaiseksi kokeilla ja harrastaa erilaisia juttuja – vieläpä ihan ilmaiseksi. Koulun jälkeen viikoittain toimivien pajojen yhteydessä tarjolla on myös pientä välipalaa.

Noudatamme voimassaolevia korona-ohjeistuksia.

Pajat alkavat jälleen syyskuussa joten eikun rohkeasti kokeilemaan!  (31.8.21)

Teatteripaja

Hauska, reipas ja vähän hullu teatteripaja kutsuu sinut tekemään improja ja muita teatterijuttuja, sukeltamaan teatterin maailmaan ja löytämään esiintymistaitoja sekä luovuutta.

Joka torstai  klo 15-16.30  Kulttuuriareenan isossa salissa. Syksyn eka teatteripaja on 23.9.21 !!

Teatteripajaan etsitään teatterista kiinnostuneita 4.-6. luokkalaisia

Vetäjinä teatteri-ilmaisun ohjaaja Tiia Sorjonen & nuorisonohjaaja Janne Kuitu

Teatterin ja muiden esittävien taiteiden parissa pienestä pitäen toimineesta Tiiasta piti tulla palomies tai palleriina. Kumpikaan näistä haaveista ei toteutunut, mutta hän nauttii silti työstään teatteri-ilmaisun ohjaajana.  Tiia tekee töitä myös kansainvälisen Rosace Collectiven taiteellisena johtajana ohjaten, esiintyen ja käsikirjoittaen. Hänet saa helposti innostumaan kaikesta. Ihan kaikesta. Tai, no, kaikesta, jos lauantaisin aikaiseen heräämistä ei lasketa. Suosikki-innostumisia: fyysinen teatteri, musiikki, videoiden tekeminen, runoilu.

Jannen ensimmäinen teatterirooli oli piparkakku ekalla luokalla. Sittemmin hän on löytänyt itsensä Lahden nuorisoteatterista, Mikkelin ja Lahden ylioppilasteattereista ja viimeksi kesäteatterissa Maaningalla ja Pielavedellä. Kerta kaikkiaan hurahtanut ukko siis. Oikeasti Janne haluaisi olla näyttelijä mutta nuorisonohjaajanakin on kivaa, varsinkin jos saa käyttää luovuutta. Jannelle saa tarjota karkkia ja pähkähulluja ideoita. Hän syö ne molemmat.

DIY-paja

Tervetuloa tekemään käsillä Kulttuuriareena 44:lle tiistaisin klo 15:30

Syksyn eka DIY-paja pidetään 7.9.21 !!

Pajalla on mahdollista toteuttaa monenlaisia tekniikoita ja hyödyntää erilaisia materiaaleja, esim. makramee, neulonta, himmelit, helmityöt, erilaiset massatyöt Fimosta betoniin, metallilankapunontaa ja mitä itse ikinä keksitkin. Tarkoituksena on, että osallistujat itse vaikuttavat siihen mitä tehdään.

Pajan vetäjänä toimii nuorisonohjaaja Ulla Vuori apunaan Sanni Roine ja Mervi Tikka. Kaikilla ohjaajilla on vuosien kokemus askartelusta ja nuorista.

 

Lisätietoja: ullavuori@kuopio.fi / puh. 044 7182676