Puistotupa

Puistotupa soveltuu pienimuotoiseen kokous- ja kerhotoimintaan. Varattavissa on 3 tilaa : huoneet 1, 2 ja 3 (ks. pohjapiirros).

Kaikissa kolmessa tilassa on tuolit ja pöydät. Huoneet 1 ja 2 ovat pienempiä ja niihin mahtuu noin 10 henkeä. Huone 3 on hieman isompi ja sinne mahtuu (tiiviisti)  noin 12+6  henkeä istumaan.

Huoneessa nro 3 on 55 tuuman näyttö kaiuttimilla, kytkettävissä läppäriin hdmi-piuhalla.
Lisäksi tilassa on iso taulu (whiteboard) johon voi asianmukaisilla tusseilla tehdä merkintöjä.

Puistotuvassa on nuorisopalveluiden omaa toimintaa nimikkotiloissaan, joita ei voi varata. Po1nt on Pohjois-Savon alueen nuorisotiedotus- ja neuvontatyön koordinaattorin toimisto, nuorisopalveluiden etsivät nuorisotyö käyttää isoa tilaa omaan toimintaan ja pieni kokoushuone on nuorisopalveluiden päällikön, Janne Katajiston työhuone.

Puistotupa tunnettiin ennen myös nimellä järjestötalo, ja se on Kulttuuriareena 44 pihapiirissä, toinen vanhoista puutaloista.

Tilavarauksiin sovelletaan Kuopion nuorisopalveluiden käyttösääntöjä ja hinnastoa, jonka mukaan nuorten toiminta tai nuorten kanssa tehtävään työhön tilavuokraa ei peritä. Muutoin, esimerkiksi aikuiskäytön veloitus on 12 €/tunti. Tiloja myönnetään ensisijaisesti nuorisokäyttöön, mutta muukin käyttö on mahdollista esimerkiksi erilaisiin kokouksiin.

Osoite : Kauppakatu 46, 70100 Kuopio

Käynti sisäpihan puolelta. Pysäköintipaikkoja pihassa ei asiakaskäyttöön ole, valitettavasti.

Vapaat/varatut  ajat ovat nähtävillä webtimmissä

Huom! Puistotuvan tiloja haetaan samalla lomakkeella kuin Kulttuuriareenan tiloja – mainitse että haet Puistotuvan tiloja !

Tilavarauskaavake : https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/178/lomake.html

Tiedustelut : Kulttuuriareena 44, Kauppakatu 44 70100 Kuopio
kulttuuriareena44(at)kuopio.fi  sekä henkilökunta 


Kuvat huoneesta nro 3