Chibicon

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Chibicon-kiertueen Kuopion tapahtuma
Korona vei conit Suomen kesästä, joten laitamme pystyyn Chibicon-kiertueen! Con-kiertue keskittyy keskiseen ja pohjoiseen Suomeen. Ensimmäisenä pisteenä on Iisalmi 25.7. ja toisena Kajaani 1.8. Päätepisteenä on Kuopio 22.8.

Puvut ja kynät valmiiksi – kiertävistä Chibiconeista löytyy cosplay- ja piirustuskilpailuja sekä muuta ohjelmaa. Kilpailuissa tulemme palkitsemaan paikkakuntakohtaiset voittajat sekä lopuksi koko kiertueen voittajat. Voittajille luvassa on tuotepalkintoja sponsoreiltamme.

Chibiconit järjestetään ajantasainen koronavirus-tilanne huomioiden ja terveysviranomaisten kanssa sovittujen turvaohjeistusten puitteissa. Tapahtumat ovat pääsymaksuttomia, mutta tulemme rajoittamaan tapahtumatiloihin pääsevien kävijöiden lukumäärää. Kuopion tapahtumassamme on maskipakko. Kehotamme myös kaikkia kävijöitä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja oikeaoppisesta yskimisestä/aivastelusta. Ethän saavu coniin, mikäli olet kipeänä tai vastikään altistunut koronavirukselle!

Kiertue starttasi heinäkuussa. Tervetuloa!

elokuu 22 2020

Tapahtuman tiedot

Päivä: 22.8.2020
Hinta: vapaa pääsy
Www: Klikkaa ja osta

SIjainti

Kulttuuriareena 44

Kauppakatu 44
Kuopio, Suomi

+ Google Map

Aikataulu

  • 10:00 Chibicon alkaa
  • 18:00 ja päättyy
  •  

Chibicon-kiertue on kaikilla tapahtumapaikoillaan pääsymaksuton ja avoin kaikille. Huomioithan, että ohjelmanumeroihin saatetaan jakaa paikkalippuja ruuhkien välttämiseksi.

Järjestäjä

URUMI
Email:
Www: Tutustu järjestäjään