Fern Orchestra : MARELD

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jokaisella valolla on tarinansa.

Missään ei ole sellaista yhtä maailmaa, jonka voisimme kaikki kokea. Omat maailmamme maailmojen sisällä muuttuvat alati sen mukaan mitä niistä ajattelemme, miten niitä tulkitsemme ja miten niihin osallistumme. Esityksessä matkataan meren kerrosten läpi alkaen turvallisesta ihmisyydestä päättyen yksisoluisen organismin toiseuteen. Miltä yksisoluisuus tuntuu ja voiko lajikumppanien hehkun aistia? Esitys on hyökyvää kinestesiaa, mekaanista ärsytystä, valoteos, pimeysteos, ääniteos ja kuunnelma, merenalaisuutta ja poimuttuvaa aikaa. On siellä ihmisiäkin.

Maailma näyttäytyy meille oman mentaalisen rakenteemme kautta. Tiedon lisääntyminen muuttaa maailmankuvaa ja samalla asemamme orgaanisessa kokonaisuudessa selkiytyy. Tänään näyttääkin siltä, ettei ihmisen toiminta ympäristöään kohtaan ole ollut järkevää. Luonnon alistamisen tendenssi vaikuttaa vastuuttomalta ja seurausten siirtämiseltä tuleville sukupolville.

Fern Orchestra on monitaiteinen ja -tahoinen työryhmä, joka on tutkinut Plant Series -teoksissaan mm. fotosynteesiä, suljettua biosfääriä ja kasvien aisteja. Orkesterin instrumentteina toimivat kasvit ja mikro-organismit teosten ollessa esitystaidetta, nykytanssia, julkaisuja ja valo- ja äänitaidetta. Fern Orchestra etsii ekologisia tapoja toteuttaa esityksiä ja nostaa teoksillaan keskiöön luonnon, valon ja ihmisen suhteen.

http://www.fernorchestra.com/fi/mareld.php

13.11. klo 19.00 ja 14.11. klo 15.00 Kulttuuriareena 44

Liput 20,00€ +palvelumaksu

Konsepti Vespa Laine Lavalla Ilona Salonen ja Timo Tamminen Äänisuunnittelu ja sävellys Markus Heino Projisointi ja valosuunnittelu Vespa Laine ja Samuel Salminen Graafinen suunnittelu ja valokuvaus Samuel Salminen Tila, puvut ja ääninäyttelijät Fern Orchestra Levätutkija Conny Sjöqvist Tuotanto Fern Orchestra, Läntinen tanssin aluekeskus ja Turun Kaupunginteatteri Tukijat Läntinen tanssin aluekeskus, Turun Kaupunginteatteri, Niilo Helanderin Säätiö, Konstsamfundet, Taike, Svenska Kulturfonden ja Åbo Akademi

marraskuu 13 2020

Tapahtuman tiedot

Päivä: 13.11.2020
Aika: 19:00 - 20:00
Hinta: 20€
Www: Klikkaa ja osta

SIjainti

Kulttuuriareena 44

Kauppakatu 44
Kuopio, Suomi

+ Google Map

Aikataulu

  • 18:00 lipunmyynti ja ovet
  • 19:00 esitys alkaa
  •  

noudata ohjeita turvalllisesta tapahtumasta!

käytä kasvomaskia ja käsidesiä. Pidä turvaväli.

Järjestäjä

Kuopio Tanssii ja Soi
Www: Tutustu järjestäjään