Rock the Club : LOST SOCIETY

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metallisen trashin paahtajat, yksi Euroopan kovimpia tykkejä genressään saapuu Kulttuuriareenalle. Taannoin albuminsa ”No Absolution” julkaissut LOST SOCIETY laittaa kevään mahlat valumaan eiku syksyn lehdet tippumaan puista ja pulut piipittämään piikkilankaa.

Tämä on myös maailmanhistorian viimeinen Rock the Club, jatkossa livekeikat jatkuvat kyllä meillä mutta uudessa formaatissa. Siitä tulemme aikanaan yhdessä Kuopion Nuorisovaltuuston kanssa kertomaan.

Lämppäri : Feet Off The Ground

 

 

 

 

 

 

Ikärajaton :: päihteetön :: liput 10,50 €

osta liput ennakkoon :

https://www.lippu.fi/event/rock-the-club-lost-society-kulttuuriareena-44-12818776/

lue lisää Rock the Clubista

Noudatamme voimassa olevia korona-ohjeistuksia. Älä tule paikalle jos sinulla on oireita (kuume, nuha, yskä). Käytä käsidesiä mennen tullen, kasvomaskisuositus. Yleisömäärä on rajattu, vähemmän kuin normaalisti. Keikan voit seurata turvavälein permannolta tai nousevassa katsomossa.

Edit (24.9.20) : Kulttuuriareena 44 tarjoaa jokaiselle katsojalle kertakäyttöisen kasvomaskin ilmaiseksi, toki voit käyttää omaakin – vrt. THL:n suositus kasvomaskin käytöstä julkisissa/sisätiloissa.

Järjestää : Kuopion Nuorisovaltuusto & Kulttuuriareena 44

TAPAHTUMA SIIRTYI SYKSYYN TÄHÄN PÄIVÄÄN HUHTIKUULTA . Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle. Jos haluat palauttaa lippusi hoituu se lippu.fi sivuston kautta ohjeidensa mukaisesti.

update : 11.9.20

 

lokakuu 02 2020

Tapahtuman tiedot

Päivä: 2.10.2020
Aika: 19:00 - 21:30
Hinta: 10,50€

SIjainti

Kulttuuriareena 44

Kauppakatu 44
Kuopio, Suomi

+ Google Map

Aikataulu

  • 19:00 ovet
  • 19:30 lämppäri
  • 20:30 Lost Society
  •  

Järjestäjä

Kulttuuriareena 44
Email:
Www: Tutustu järjestäjään