villapäät

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TeatteriTorstai

Esitykset : Pe 27.5. klo 19 | La 28.5. klo 15 | Su 29.5. klo 15

Tuo 26.5 ensi-iltaan Esko-Pekka Tiitisen juniorfinlandian saaneeseen romaaniin perustuvan musiikkikomedian -Villapäät. Kirjan näytelmäksi ovat sovittaneet Tiitinen ja Maria Karhapää. Musiikin säveltää teatterin nuoret ja näytelmän ohjaaja Tero Sarkkinen

Näytelmä kertoo Timpasta, joka oppii musiikin tunnilla kitaralla kaksi sointua ja päättää siitä innostuneena perustaa kavereiden kanssa rokkibändin. Tuota pikaa he huomaavat jo lupautuneensa esittämään itse tekemänsä musikaalin SPR:n juhliin. Eikä valmista ole kuin yksi biisi ja koulun draamatunnilla tehty impro orpolapsista. Miten pitkälle kahdella soinnulla pääsee?
Luvassa on vauhdikas, koskettava ja hillittömän riemastuttava seikkailu ystävyyden, pidäkkeettömien SPR:n mummojen, mummon lehmien, isän Ladan, äidin kosmetiikkatuotteiden, bänditreenien, l maailmansodan melskeen, unelmien ja ensirakkauden täyttämässä maailmassa.
Näytelmän vakavat puolet ovat tuoneet työryhmässä paljon keskusteluja myös Ukrainaan kohdistuneesta hyökkäyksestä ja sodan julmista kasvoista. Meillä, kuten muillakin on tarve tukea Ukrainaa, edistää maailmanrauhaa ja auttaa maailman isoissa kriiseissä kärsiviä, kuten näytelmässäkin esiintyvä Punaisen ristin perustaja Henry Dunant aikanaan.
Teatterin nuoret ideoivat ja toteuttavat jokaisen näytöksen yhteyteen arpajaiset, joiden tuotto kokonaisuudessaan luovutetaan SPR:n hyväksi. Sen lisäksi, että voit tukea ostamalla näytösten yhteydessä arpoja, tarvitsemme myös arpajaisiin palkintoja. Nuoret itse askartelevat ja neulovat heijastimia, leipovat ja lähestyvät yrityksiä. Nuorisoseurat ovat luvanneet myös antaa tuotteitaan palkinnoksi.
Onko siis teillä arpajaisiin lahjoittaa lahjakortteja, onko yritystenne tuotteita, kahvipaketti, haluatko neuloa pipoksi sopivia villasukkia tms. Jos on, niin voit ottaa yhteyttä Ansaan ansa.tiikasalo(ät)gmail.com tai Teroon, Puh/wa 0440 170 374
toukokuu 26 2022

Tapahtuman tiedot

Alkaa: 26.5.2022
Loppuu: 29.5.2022
Www: Klikkaa ja osta

SIjainti

Kulttuuriareena 44

Kauppakatu 44
Kuopio, Suomi

+ Google Map

Aikataulu

  • Esitykset : Pe 27.5. klo 19 | La 28.5. klo 15 | Su 29.5. klo 15
  •  

Järjestäjä

Pohjois-Savon Nuorisoseurat
Phone: 050-556 4748
Www: Tutustu järjestäjään