Blogi : Kehopositiivisuustanssia

Ensimmäinen työpaja takana…

Eilen Kulttuuriareenan saliin saapui neljä innokasta nuorta. Joillakin oli jotain kosketuspintaa tanssiin, joillakin ei niin paljoa. Se ei kuitenkaan haitannut. Totesin heti alkuun että tämä on tila, missä ei voi tehdä väärin. Täällä kannustetaan ja pidetään hauskaa. Ja niin kyllä pidettiinkin!

Pienen lämmittelyn ja venyttelyn jälkeen, jokainen sai improvisoida musiikin tahtiin omia liikkeittään ja pohtia myös musiikista syntyviä tunnetiloja.

Lämmittelyn jälkeen kokeilimme pientä koreografian luomisharjoitusta. Jaoin osallistujat pareihin, molemmat parit kertoivat vuorotellen aamurutiineistaan, jonka jälkeen he saivat alkaa pohtimaan miten nämä aamurutiinit voisi esittää tanssillisesti.

Kummatkin parit saivat aikaiseksi aivan uskomattoman hienot koreografiat!

 

Työpajan ihanat osallistujat! Kuva löytyy myös Kulttuuriareenan instagramista.

Missasitko tämän kerran? Ei huolta! Seuraava tapaaminen ryhmän kanssa on parin viikon päästä, 24.2. klo 17:30, myös Kulttuuriareenan salissa. Olet ehdottomasti tervetullut liittymään mukaan! Jos tahdot ilmoittautua etukäteen, laita viestiä Kulttuuriareenan instagramissa, minun instagramissani (@ladyclitter) tai lähetä sähköpostia sofia.sarkava@humak.fi

Tervetuloa kaikki 15-vuotta täyttäneet ja tanssista kiinnostuneet, ihanat ihmiset!:)